400 assistents i més de 3.000 euros recaptats a la Gala Punt de Vista

La Fundació Punt de Vista omple les Cotxeres de Sants i recapta més de 3.000 euros per a la recerca científica en el camp de la visió.

400 assistents i més de 3.000 euros recaptats a la Gala Punt de Vista 2024

La Fundació Punt de Vista omple les Cotxeres de Sants i recapta més de 3.000 euros per a la recerca científica en el camp de la visió

Socis, sòcies i col·laboradors de la Fundació coneixen els guanyadors del Point of View Award 2023

La Gala Punt de Vista 2024 culmina amb un balanç de més de 400 persones presents a l’acte i amb més de 3.000 euros recaptats. A banda de gaudir d’espectaculars actuacions en directe del Barcelona Gay Men’s Chorus, Anatol Eremciuc (acordionista internacional) i de l’escola de dansa Ara Arts Escèniques, els assistents van conèixer els guanyadors del Point of View Award 2023 , equip científic qe ha rebut 10.000 dòlars des de la Fundació.

Una investigació que desenvolupa teixits corneals creats a partir de bioenginyeria obre la porta a una alternativa al trasplantament de còrnia humana, un teixit escàs a països de mitjans i baixos ingressos. L’estudi, dirigit per investigadors de la Universitat de Linköping i l’empresa LinkoCare Life Sciences AB (Suècia), i publicat a la revista Nature Biotechnology, ha creat còrnies fetes de proteïna de col·lagen de pell de porc. Els investigadors que la lideren són els Doctors Neil Nagali i Dr Mehrdad Rafat.

Un deixem un resum en vídeo de l’esdeveniment. Gràcies per la vostra assistència i us esperem el 2025!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content