Fés-te soci

Amb molt d’agraïment, us convidem a convertir-vos en socis i sòcies de la Fundació Punt de Vista i a unir-vos a la nostra missió de canviar la vida de les persones que pateixen qualsevol malaltia visual.  

Com fer-se soci/a?

Amb una quota base de tan sols 25€ el trimestre, que equival a només 8,3€ al mes, pots ser part fonamental del nostre compromís d’investigació, acompanyament i voluntariat.

Amb aquesta petita inversió, estaràs fent possibles que tots aquests projectes tirin endavant:

 

Per què fer-se soci/a?

Unir-vos com a socis de la Fundació Punt de Vista significa ser part activa del canvi. Cada quota contribueix directament a millorar les vides de les persones afectades per malalties visuals. Ser soci de la Fundació també t’aporta els següents beneficis:

-Descomptes a empreses amigues

-Deducció de fins al 80% de la quota a la declaració de la renda

-Cada any, formar part de l’equip que finança un projecte d’investigació internacional. Cada any es canvia de projecte i es finança una nova recerca amb 10.000 euros.

 

Omple el formulari per formalitzar la teva alta com a soci o sòcia
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Política de privacitat
Fundació Punt de Vista com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de contactar amb tu per gestionar la teva alta com a soci. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privadesa
Newsletter
Skip to content