Qui som?

Som un grup de persones amb l’anhel de promoure la investigació científica sobre malalties i lesions visuals.

El nostre Punt de Vista és l’assistència col·lectiva i implicada en el present alhora que la participació il·lusionada i transformadora en la construcció d’un futur on, mai més, cap persona sigui cega per disfunció ocular.

Què fem?

Donem suport a persones amb el nostre acompanyament, oferim activitats a centres educatius i assessorem a empreses per facilitar l’adaptació a un entorn de treball accessible.

SuportCentres EducatiusEmpreses
Sabem, per experiència, la duresa d’encarar l’acceptació d’una discapacitat en soledat i sense tenir cap referent a qui recórrer per resoldre els dubtes que se’ns plantegin en l’àmbit personal, laboral, de vida en parella, familiar, diària. Per això volem oferir la nostra història, aprenentatges i suport a aquelles noves persones afectades, perquè la soledat no sigui un altre dels problemes afegits en aquest procés.Oferim activitats a centres educatius de sensibilització amb la discapacitat visual, educant els més joves en com interactuar amb persones amb baixa visió o ceguesa.
Els tallers es basen en dinàmiques experiencials com per exemple la pràctica d’esports o activitats de contacontes.
– Activitats de sensibilització
– Xerrades d’emprenedoria social i científica
– Contacontes
A Punt de Vista, siguis empresa o treballador, disposem de l’experiència i expertesa per a assessorar-te i facilitar-te l’adaptació a un entorn de treball 100% accessible. Si t’interessa, contacta amb nosaltres i t’ajudarem en tot el que necessitis en matèria d’accessibilitat.
Si vols aportar a la teva empresa una dosi de solidaritat i sensibilització amb la diversitat, oferim varietat de propostes d’activitats:

– Cata de vins a cegues
– Xerrades motivacionals
– Tallers de team building
– I més

Història

Coneix la nostra fundació.

Gràcies al treball conjunt de l’últim any com a Associació Punt de Vista vam assolir la fita de constituir-nos com a Fundació el 2020. Els nostres patrons sòn :

Disposem d’un equip excel·lent de voluntaris i voluntàries que ens ajuden en diferents tasques.